top of page

Over Evi

Zo energiek en gezond als ik me nu voel, heb ik me lang niet altijd gevoeld. Integendeel zelfs, dit is precies mijn motivatie geweest om me in de wereld van gezondheid te verdiepen. Ik kampte in het verleden met vage fysieke klachten en angsten. Door op een brede manier deze signalen te onderzoeken en mijn lichaam de voeding, beweging en liefde te geven die het verdient, verdwenen deze klachten als sneeuw voor de zon. Een pilletje of zalfje is vaak makkelijker - een quick fix waarmee je de klachten even op de achterbank zet. Maar je lichaam zal om de aandacht blijven schreeuwen die het nodig heeft, totdat je echt tijd gaat maken voor jezelf, voor jouw lichaam en mind.

6EFB97ED-1660-4C85-802C-B894E814B05A.JPG
649C3C78-C9EA-43E6-80A5-BC9F0EC4566F.jpeg

Opleiding

Ik ben een gecertificeerd gezondheidscoach. Door mijn opleiding bij het Institute for Integrative Nutrition in New York, leerde ik van ‘s werelds beste gezondheids- en welszijnsexperts meer dan honderd voedingstheorieën, praktische levensstijl managementtechnieken en innovatieve coachingsmethoden. Daardoor ben ik gespecialiseerd in het ombuigen van een ongezonde naar een gezonde voedings- en levensstijl voor een lange termijn. Dit doe ik op een manier die niet alleen heel goed is voor je lichaam, maar ook leuk is. Ik laat je weer de zin ontdekken om voor je lichaam te willen zorgen - om van daaruit te mogen stralen en genieten van het leven.  

9.png

Being healthy
doesn’t have to be hard.
It can be fun too.

 • 01. Zo groeide ik op
  Ik ben geboren en getogen in Antwerpen, België. Ik studeerde Logopedische en Audiologische Wetenschappen bij de faculteit Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven en heb nog steeds veel interesse en werkervaring in deze domeinen. Mijn werk en de liefde brachten me naar 's-Hertogenbosch (Nederland) en daar woon ik nu met plezier sinds 2018. Ik voel me aangetrokken tot de rust, vrijheid en prachtige natuur die deze plek me brengt.
 • 02. Beste keuze van mijn leven
  Het serieus nemen van mezelf en mijn fysieke klachten. Niets meer willen onderdrukken met medicijnen, vluchten in Netflix, suiker of alcohol. Op zoek gaan naar de oorzaak van mijn klachten en van hieruit mijn lichaam geven wat het nodig heeft.
 • 03. Waarom ik doe wat ik doe
  Vanaf mijn 17e kreeg ik verschillende klachten zoals blaasontstekingen, felle buikkrampen, migraine en hyperventilatie. Zeven jaar lang werd ik van het kastje naar de muur gestuurd totdat ik met een zware variant van de ziekte van Pfeiffer in het ziekenhuis belandde. Toen ging de knop om en alles veranderde op het moment dat ik mijn voedingspatroon onder de loep ging nemen.
 • 04. Mijn ideale vakantie
  Ik ben helemaal verliefd op Portugal. De rust en kracht van de zee, de surf vibes, yoga op het strand en hiken op de prachtige rotsen. Heerlijk!
 • 05. Wist je dat?
  Uit studies blijkt dat 80% van de gezondheidsklachten met een leefstijlverandering kan verholpen worden. Ons lichaam geeft elke dag opnieuw signalen, je kunt hier naar leren luisteren. Dit gegeven motiveert me enorm om mee een shift te mogen maken in ons huidige maatschappelijke zorgsysteem.
 • 06. Mijn opleiding en passie
  Als ik echt wilde genezen, moest ik het heft in eigen hand nemen. Door mijn opleiding aan het Institute for Integrative Nutrition in New York ontdekte ik dat voeding, beweging, slaap, ontspanning, relaties en werk allemaal een invloed hebben op onze gezondheid. Ik zag mezelf als mijn eerste ‘klant’ en ging alles wat ik leerde toepassen. Door het veranderen van mijn voeding & levensstijl en het ombuigen van oude belemmerende patronen, was ik in staat om de oorzaak van mijn fysieke klachten, stress en angsten aan te pakken. Dit gun ik iedereen. Naast het werken met volwassenen, is het ook mijn missie om fysieke en mentale gezondheid reeds vanaf kinderleeftijd te mogen ondersteunen. Samen met Evi Gysbrechts organiseer ik workshops om kinderen en jongeren in hun kracht te zetten. Interesse? Leuk! Klik dan verder door naar www.innerpowerontour.com.
bottom of page