top of page

Workshop 'Gezond van Mond tot Kont'

De workshop ‘Gezond van Mond tot Kont’ is voor jou als je meer wilt weten over hoe voeding en darmgezondheid kan bijdragen aan een vitaal en energiek leven.

 

We zetten in deze workshop de eerste stappen om jouw darmgezondheid te verbeteren. Waarom specifiek de gezondheid van jouw darmen? Omdat de kwaliteit van dit ingenieuze bijna negen meter lange spijsverteringsstelsel een waanzinnige invloed heeft op jouw algehele gezondheid en energieniveau!

IMG_5346.JPG

All diseases begin in the gut - Hippocrates

Gezonde darmen zorgen ervoor dat vele gezondheidsklachten naar de achtergrond gaan, jouw huid weer gaat stralen, jouw hormonen zich stabiliseren en jouw energie verhoogt. 

 

Ook als je geen klachten hebt, weten we zeker dat jouw lichaam en geest blij zullen zijn met de tips die we je geven!

Wie geeft deze workshop?

Lily Valkenberg is darmtherapeute en heeft een praktijk voor darmgezondheid. Gezonde en schone darmen zijn de sleutel tot een vitaal en energiek leven. Lily plakt geen pleisters maar gaat op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Ze leert je welke stappen je moet nemen voor een optimale (darm)gezondheid.   

IMG_0219.jpg
IMG_0209 2.JPG

Evi Bastiaensen is gezondheidscoach en helpt je om jouw gezondheid een boost te gevenZe is gespecialiseerd in het ombuigen van een ongezonde naar een gezonde voedings- en levensstijl voor een lange termijn. Ze werkt als een 'cheerleader' voor iedereen die gezonder in het leven wil staan. Evi begeleidt je in jouw ontdekkingsreis naar een gezond en energiek leven. 

Tijdens de workshop 'Gezond van Mond tot Kont' krijg je informatie over de route die jouw eten en drinken aflegt van Mond tot Kont. We geven je vanuit onze kennis en ervaring dé basis tips om lekkerder in je vel te zitten!

Kies jouw favoriete datum en locatie uit. Je kan deze aanduiden bij jouw inschrijving.

  • Donderdag 28 maart 2024 van 19u-21u
    't Koffiehuis, Raadhuisstraat 1, 5241 BJ Rosmalen (NL)

Voor slechts €19,50 ontvang je een schatkist aan informatie over jouw darmgezondheid en geef je jouw energieniveau een mega boost.

 

Tot binnenkort!

 

Scherm­afbeelding 2023-02-18 om 19.03_ed
IMG_5359.JPG

Reserveer nu jouw plek!

bottom of page